Sugeng rawuh ing nginxx!

Yen sampeyan saget ndeleng latar iki, server web wis kasil diinstal lan bisa digunakake. Konfigurasi luwih akeh dibutuhake.

Kanggo dhokumentasi lan dhukungan online, delengen nginx.org.
Dukungan komersial kasedhiya ing nginx.com.

Mbangane nganggur, monggo deleng video iki.

Bebas arep nonton sak senengmu, mumpung awakedewe lagi sugeh bandwidth rasah isin-isin lhoo yaa.

Matur suwun wis nganggo nginx.